Op 23 december 2020 startte luchtvaartmaatschappij Silver Flight een luchtbrug om gestrande Nederlanders op te halen uit alle delen van het Verenigd Koninkrijk. Een recente negatieve PCR-test voor aanvang van de terugreis is verplicht.

Het toestel waarmee Silver Flight vliegt kan starten en landen op kleine lokale vliegvelden. Gedupeerden konden zich melden op telefoonnummer: 31 (0)23 5836096 of mailen naar: covid@silverflight.nl

Vluchten bij Silver Flight zijn coronaproof. Het toestel wordt na elke vlucht grondig gereinigd en gedesinfecteerd en alle RIVM maatregelen om het virus in te dammen en te voorkomen worden strikt nageleefd. Een bijkomend voordeel is dat passagiers niet naar drukken luchthavens hoeven of lang moeten wachten.

Silver Flight bestaat sinds oktober 2020 en vliegt met de Pilatus PC-12, het groenste commerciële vliegtuig van Europa. De luchtvaartmaatschappij is een initiatief van groene ondernemers Kelly Otte en Sytse Bouwer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *