Opdrachtgevers

In de afgelopen 25 jaar heb ik als freelance journalist en free publicity specialist ervaring opgedaan met een groot aantal opdrachtgevers, waaronder:

Kunstenaar Bert Barten is het brein achter Talking Trees. Hij geeft bomen letterlijk een stem door hun sapstromen, fotosynthese en hartslag om te zetten naar muziek. Bomen produceren trillingen die wij niet horen maar die er wel zijn. Barten: “Door die toegankelijk te maken voor ons gehoor ontstaat er een nieuw soort bewustzijn bij mensen. Het is heel ontroerend als je hoort dat een boom van binnen echt leeft en met verschillende geluiden reageert op zijn groeiproces en omgeving. Als je dat geluid versterkt komen daar prachtige dansbare ritmes uit. Mijn doel is dat mensen zich hierdoor meer verbonden gaan voelen met de natuur.” www.talkingtrees.com

Vanaf het eerste moment dat ik Marjo ontmoette, was er een instant klik. Zij heeft Talking Trees als geen ander onder de aandacht van de media weten te brengen. Ik zie uit naar onze samenwerking de komende jaren!

Bert Barten

Menno Oosterhoff is (kinder- en jeugdpsychiater. Daarnaast is hij initiatiefnemer van Stichting Dwangstoornis en het OCD netwerk en schrijft hij columns in Medisch Contact. In mei 2017 verscheen zijn boek Vals Alarm over leven met een dwangstoornis. Hij ontving hiervoor de Antonie Kamerling Award. In 2020 opende hij het eerste online dwangcafe van Nederland, waar mensen met dwangklachten elkaar coronaproof kunnen ontmoeten. Ruim 200.000 Nederlanders hebben last van een dwangstoornis. Zelf kampt Oosterhoff al 40 jaar met dwang. ‘Ik vind het belangrijk om als psychiater open voor mijn dwang uit te komen omdat ik vanuit eigen ervaring kennis wil delen en me niet meer wil schamen voor mijn aandoening. Schaamte is onder dwangpatiënten een groot obstakel dat de al aanwezige lijdensdruk nog groter maakt.’ www.ocdcafe.nl 

Ik heb nog nooit eerder een boek geschreven dus ik weet niet wat normaal is, maar ik weet wel, dat Marjo ervoor gezorgd heeft dat ik bij meerdere grote talkshows aan tafel zat (Pauw, RTL Late Night, Beau en nog meer) en in alle kranten heb gestaan met een interview.

Menno Oosterhoff

Uitgeverij Lucht is gespecialiseerd in non-fictie over gezondheid, bewegen en psyche. Het team bestaat uit enthousiaste en betrokken mensen met veel ervaring in het uitgeversvak. Aan het hoofd staan psychiater/publicist Bram Bakker.

Marjo is een topper in het vinden van media-aandacht, ik kan haar van harte aanbevelen vanuit zeer positieve ervaringen bij ondermeer Uitgeverij Lucht.

Bram Bakker, uitgever

Marlous de Haan (1967) is een rasechte nomofoob en verslaafd aan de smartphone. Ze is van origine fysiotherapeut en wetenschapper. Ze verdiepte zich in de fysieke, mentale en sociale problemen die worden veroorzaakt door het gebruik van de mobiele telefoon. Ze is expert op het gebied van nomofobie, de oorzaak van de verslaving aan de smartphone en geeft daarover interviews en lezingen. Gedragsregels voor het gebruik van je smartphone zijn er alleen ongeschreven. Voor onze fysieke, mentale en sociale gezondheid vond Marlous de Haan het hoog tijd om deze eens op papier te zetten. Handig voor op kantoor, in de klas en thuis

Bij Marjo van Lijssel terecht gekomen na een aanbeveling en dat bleek niet voor niets. Dankzij Marjo heb ik waanzinnig veel media-aandacht gehad voor mijn boek! Zowel TV, Radio als kranten klopten aan. De kring van mensen die ze kent is zo groot, dat ze voor ieder onderwerp weet hoe je nieuwswaarde kan genereren en wie ze moet benaderen om je onder de aandacht te brengen. Een gouden greep!

Marlous de Haan

Marlous de Haan (1967) is ook expert op het gebied van videobellen. Zij begeleidt online meetings en geeft trainingen in hoe je succesvol kunt beeldbellen. Als fysiotherapie-wetenschapper verdiept zij zich in de fysieke, mentale en sociale problemen die veroorzaakt worden door het gebruik van mobiele apparaten. Videobellen is, zeker door de coronacrisis, niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Toch gaat het nog regelmatig mis. Of het nu formeel vergaderen of lekker kleppen met je vrienden of familie is, in haar Videobellen etiquette help Marlous je het gesprek te laten slagen en eruit te halen wat erin zit. 

Absoluut geen enkele twijfel over wie ik zou inschakelen bij mijn tweede boek: Marjo van Lijssel! Net als bij mijn eerste boek wist ze mij onder de aandacht te brengen bij meerdere TV programma’s, alle kranten, radio-uitzendingen en wat nog meer! Ze heeft een goede naam en weet op een prettige manier met je samen te werken. Aanrader!

Marlous de Haan