Vanaf 1 januari 2021 start comedyschrijver Haye van der Heyden een uitgeverij met digitale anderhalfuurboeken. Het laatste excuus voor Netflixverslaafden om niet te lezen is hiermee voorgoed verdwenen. De boeken lezen alsof je naar een spannende, romantische of komische film kijkt. 

Ik ben er trots op dat ik voor deze uitgeverij de publiciteit mag verzorgen. Haye wil lezen toegankelijk maken voor een groot publiek. Vogelvrij is de eerste uitgeverij ter wereld die boeken uitgeeft met de dramaturgische strakte en leestijd van een speelfilm.

Rond lezen hangt met name onder jonge mensen een dodelijke saaiheid. Ze willen zich niet door ingewikkelde literaire volzinnen worstelen en kijken daarom liever naar een film.

Haye van der Heyden

Volgens Haye staat het leesplezier centraal bij de boeken die hij uitgeeft. Je weet zeker dat je ze in anderhalf a twee uur uit hebt. Het is een vermakelijke afwisseling tussen het binge-watchen door. De comedyschrijver is bekend van Nederlandse tv-series zoals Familie Kruys en Kinderen geen Bezwaar.

Uitgeverij Vogelvrij geeft vanaf 1 januari 2021 elke maand een nieuw e-book uit. Voor 25 euro per jaar kunnen abonnees alle boeken lezen. In januari 2021 vindt de feestelijke start plaats met de tragikomedie Dame Blanche. Kijk voor meer informatie op www.uitgeverijvogelvrij.nl

Als publiciteitsmedewerker kan ik meehelpen om het nieuwe lezen te bevorderen. Zodat lezen leuk wordt voor een hele grote groep mensen. De aankondiging van de uitgeverij van anderhalfuurboeken leverde gelukkig al behoorlijk wat publiciteit op. Enkele resultaten zijn:

Nu.nl

Parool

RTL nieuws

Noordhollands Dagblad

Radio 1 De Nieuws BV

Sprout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *