Op dit moment ben ik actief als publiciteitsmanager voor Marlous de Haan voor haar nieuwe boek ‘SmartPhoneEtiquette‘. Ze heeft een erg leuk boek geschreven over ons smartphone-gebruik. Hoelang denk jij dat je gemiddeld achter de smartphone zit? Het gemiddelde blijkt 4,5 uur! En, weet je welk percentage de smartphone bekijkt tijdens de sex? En hoevaak men de smartphone schoonmaakt? Dit soort weetjes staan in het boek, aangevuld met anekdotes en andere informatie. Het is absoluut géén belerend boek, maar een boek wat heel gemakkelijk wegleest. Ideaal voor jezelf of juist die persoon waarvan jij vindt dat die te lang achter de smartphone zit.

Marlous is al veel gevraagd voor interviews voor dagbladen, weekbladen, magazines, radio én televisie! Zo was ze op bezoek in de studio van NPO radio 1 in Hilversum bij Dionne Stax en Toine van Peperstraten.

Ruim 9 minuten in de lucht over Smartphone Etiquette en Nomofobie (= angst om zonder je smartphone te zijn). Het was een heel leuk interview. Klik op DEZE LINK om het gesprek te horen en zien.

Ook bij het radio 2 programma Rabbering Laat sprak Marlous over haar boek. DJ Paul Rabbering wilde alles weten over smartphone-verslaving. Via DEZE LINK kun je het gesprek terugluisteren.

Het is mooi meegenomen dat 80% van de mensen een bepaalde vorm van nomofobie hebben. Want het is daardoor heel herkenbaar. Zou dat de reden zijn waarom zoveel kranten over het boek van Marlous schreven? Er stonden grote en gave artikelen in De Telegraaf, het Nederlands Dagblad, het Reformatorisch Dagblad en in alle edities van het Algemeen Dagblad. Als klap op de vuurpijl kwam de Gelderlander nog even bij Marlous langs.

Er werden ook mooie foto’s gemaakt door verschillende fotografen. Het was zo grappig. Marlous raakt wel zo’n beetje gewend aan poseren.